Skjeggkre

Plages du av skjeggkre?

Skjeggkre og sølvkre kan være en plage i mange hjem.

Sølvkre er avhengig av på fuktige steder og de finnes derfor som regel bare i tilknytning til bad og kjøkken. Ofte er de en indiksjon på at det kan være fuktproblemer i bygget og bekjempelse må da gjøres i kombinasjon med utbedring av fuktproblem.

Skjeggkre er ikke på samme måte så avhengig av fukt og de vil ofte kunne finnes spredt i alle rom og deler av et hus. Proff har god erfaring med at skjeggkre kan bekjempes med bruk av forgiftet åte som legges ut i bitte små mengder innunder lister eller skjult i sprekker. Ofte kan det være tilstrekkelig med 1 behandling da åte har vist seg å være aktivt og drepe skjeggkre som spiser av det i 1-2 år fremover. Skjeggkre er også kannibaler og om de spiser kre som er døde av åte vil de også dø.

Mens sølvkre som regel blir borte uten bekjempelse når fuktskader utbedres vil skjeggkre ofte kreve bruk av forgiftet åte som kun kan brukes av offentlig godkjente skadedyrbekjempere.

Be om et uforpliktende tilbud!

Bilde av skjeggkre
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.